fbpx

Lamelliverhot

Lamelliverhot ovat helppokäyttöinen ja tyylikäs vaihtoehto esimerkiksi kodin korkeisiin ikkunoihin. Aurinkosuojauksen lisäksi lamellikaihtimet eristävät ääntä ja lämpöä jättäen tilaa muulle sisustukselle.

Pystylamelleja on helppo säätää käsin. Lamellit kääntyvät akselinsa ympäri, mikä mahdollistaa valon suunnan säätämisen portaattomasti. 

Lamelliverhot ja- kaihtimet ovat monikäyttöisiä, koska ne sopivat sekä ikkunaverhoiksi että tilanjakajiksi. Aurinkosuojauksen lisäksi lamellikaihtimet eristävät ääntä ja lämpöä.

Lamelliverhojen kangaslaadut

Lamellikaihtimiin on saatavilla useita eri kangaslaatuja. Lamellien kangasvalinnoilla voi vaikuttaa sekä tilan ulkonäköön että toiminallisuuteen.

Pystylamellikaihtimissa kankaan leveys on 89 tai 127 mm. Pystylamelleja saa esimerkiksi pimentävänä ja screenimäisenä. 

Vento FR -lamellikangas on suunniteltu erityisesti tiloihin, joita ei haluta kokonaan pimentää, mutta valon määrää halutaan kuitenkin rajoittaa. Materiaali soveltuu erityisen hyvin tiloihin, joissa työskennellään näyttöpäätteellä.

Lamelliverhot parvekkeelle ja terassille

Läpinäkyvä ja valoa hyvin läpäisevä screenlamelli sopii parvekkeille ja terasseille. Kaihtimen läpäisemä luonnonvalo on pehmeää, jolloin tilan tunnelma säilyy avarana ja valoisana.

Screenlamellit suojaavat erittäin tehokkaasti auringon valolta ja lämmöltä. Valoa lävitseen päästävä lamelli toimii erityisen hyvin parvekkeilla ja terasseilla.

Screenlamellikaihtimien ansiosta maisemia voi ihailla aivan niin kuin ennenkin, mutta auringon valo on pehmeää. Tila säilyy avarana ja valoisana.

Varaa maksuton esittelykäynti

Esittelykäynnillä pääset keskustelemaan yhdessä asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivista ratkaisuista ja saat samalla tarjouksen sekä tuotteista että asennuksesta.

Palveluumme kuuluu aina mittaus. Näin et ole itse vastuussa mitoista.

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaamaan tuotteita.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '