fbpx

Puukaihtimet

Lämpöä ja luonnollisuutta

Puusälekaihdin on tyylikäs klassikko. Se on harmonisen ja hienostuneen tunnelman luoja, jossa on aidon materiaalin lämpö ja luonnollisuus. Puusälekaihtimet toimivat aurinkosuojauksen lisäksi sisustuselementtinä, esimerkiksi tilanjakajina ja sopivat yksityiskotien lisäksi erinomaisesti julkisiin tiloihin mm. ravintoloihin.

Scandinavian Designer Blinds (SDB) ovat pohjoismaisista tai eksoottisemmista puulajeista valmistettuja kaihtimia. Ammattitaitoiset käsityöläiset valmistavat tämän näyttävän aurinkosuojan 30 vuoden aikana kehitetyn työprosessin kautta.

Laatu on puukaihtimessa tärkeää. Kaihdin käy läpi tarkan laadunvalvonnan, joka takaa pitkän käyttöiän, kauttaaltaan erinomaisen laadun ja viimeistellyn lopputuloksen. Mahdollisimman ohut lamelli tekee kaihtimesta kevyemmän käyttää ja pienen lamellinipun ylösvedettynä.

Valikoimassa on kotimaisten puulajien lisäksi jalopuut esimerkiksi tiikki, pähkinä, merbau ja mahonki. Lisäksi saatavana värjätty puusäle, lehmus, koivu ja mänty, joissa valittavana runsas värivalikoima. Säleleveydet 25, 35, 50 ja 65mm.

Puusäleet

Puulajikkeet ja värit

koivu oikeilla koodeilla

Koivu

lehmus-varit

Lehmus

jaloopuu

Jalopuu