Lämpöä ja luonnollisuutta

Puusälekaihdin on tyylikäs klassikko. Se on harmonisen ja hienostuneen tunnelman luoja, jossa on aidon materiaalin lämpö ja luonnollisuus. Puusälekaihtimet toimivat aurinkosuojauksen lisäksi sisustuselementtinä, esimerkiksi tilanjakajina ja sopivat yksityiskotien lisäksi erinomaisesti julkisiin tiloihin mm. ravintoloihin.

Scandinavian Designer Blinds (SDB) ovat pohjoismaisista tai eksoottisemmista puulajeista valmistettuja kaihtimia. Ammattitaitoiset käsityöläiset valmistavat tämän näyttävän aurinkosuojan 30 vuoden aikana kehitetyn työprosessin kautta.

Laatu on puukaihtimessa tärkeää. Kaihdin käy läpi tarkan laadunvalvonnan, joka takaa pitkän käyttöiän, kauttaaltaan erinomaisen laadun ja viimeistellyn lopputuloksen. Mahdollisimman ohut lamelli tekee kaihtimesta kevyemmän käyttää ja pienen lamellinipun ylösvedettynä.

Valikoimassa on kotimaisten puulajien lisäksi jalopuut esimerkiksi tiikki, pähkinä, merbau ja mahonki. Lisäksi saatavana värjätty puusäle, lehmus, koivu ja mänty, joissa valittavana runsas värivalikoima. Säleleveydet 25, 35, 50 ja 65mm.

sdb-woodenblind-for-your-kitchen
sdb-woodenblinds-for-a-relaxing-stay-in-bright-sunlight
Vita-träpersienner
WP_20130927_001
WP_20130927_002
sdb-woodenblinds-for-your-holiday-house
sdb-woodenblinds-window-shade-from-bright-sunlight
Träpersienner-med-24-mm-stegband
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Puulajikkeet ja värit

puukaihtimet_01

Mänty

lehmus-varit

Lehmus

jaloopuu

Jalopuu

08-serien-finsk-andrad

Mänty

lehmus-varit2

Lehmus

koivu-trend

Koivu

jaloopuu

Koivu