fbpx

Visor Kaihdin

Kaunis ja käytännöllinen

Kankainen Visor kaihdin on valon ja varjon hallitsija. Se ei ole vain kaunis vaan myös käytännöllinen sisustuselementti, jonka avulla luot pehmeän tunnelman kotiisi, saat suojaa uteliailta katseilta ja pidät kotisi viileänä kesäauringon paahtaessa.

Useiden värivaihtoehtojen ansiosta Visor kaihtimilla saat haluamasi viimeistelyn kotisi ikkunoiden ja ovi-ikkunoiden sisustukseen. Valitsemalla samaa sarjaa olevat kaihtimet kaikkiin lasipintoihin saat kotiisi tyylikkään, yhtenäisen ilmeen.

Suomalainen innovaatio

Visor kaihdin on kehitetty kestämään paahtavaa hellettä ja kylmiä talvia. Visor kaihdin on suomalainen innovaatio, joka valmistetaan juuri sinulle haluamasi värisenä ja tyyppisenä. Kankaisia Visor kaihtimia saat erilaisilla tekstiileillä läpikuultavasta peittävään. Osoituksena laadukkaasta suomalaisesta muotoilusta Visor kaihtimelle on myönnetty Design From Finland -merkki.

Kahteen suuntaan säätyvä

Visor kaihdinta voit säätää kätevästi kahteen suuntaan. Nostamalla kaihtimen alareunasta ylöspäin saat näkösuojaa sulkematta kuitenkaan luonnon valoa ja maisemaa kokonaan ulos. Yläreunasta alas laskemalla kaihdin varjostaa auringon häikäisyltä pitäen tilat viileämpinä. Molempiin suuntiin toimiva säätömekanismi on portaaton, minkä ansiosta voit jättää kaihtimen juuri sille kohdalle kuin haluat — vaikka lasin keskiosaan.

Toimii myös tilanjakajana

Visor kaihtimia voidaan käyttää ikkunoissa, ovi-ikkunoissa tai tilanjakajina sisätilojen lasipinnoilla. Kaihdin kiinnitetään sekä ylä- että alareunasta, minkä ansiosta se pysyy erittäin hyvin

paikoillaan heilumatta tai kolisematta ikkunoita tai ovia

avattaessa. Erityisen joustorakenteensa ansiosta kaihtimien ohjainlangat pysyvät tiukalla, jolloin kaihdin kulkee suorana ja on helppo säätää. Kankainen vekkikaihdin on vain 15 mm paksuinen, minkä ansiosta se sopii hyvin liukulasioviin.

 

VISOR KAIHDIN