fbpx

Moottoroidut rullaverhot tuovat luksusta Nanna ja Jere Karalahden kotiin

Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti

Nanna ja Jere Karalahden olohuoneen aiemmin siistit pystylamelliverhot olivat jo jonkin aikaa toimineet lähinnä lasten kiipeilytelineinä. Ja olivat myös alkaneet näyttämään siltä. Eri vaihtoehtoihin tutustumisen jälkeen Nanna päätyl vaihtamaan ne moottoroituihin screen-kankaisiin rullaverhoihin, jotka sopivat hyvin heidän skandinaaviseen sisustukseen. Kangas blokkaa suoran auringonvalon pois ja antaa myös hieman yksityisyyttä, päästäen kuitenkin valoa sisään.

Moottoroituja rullaverhoja saa monilla eri kangasvaihtoehdoilla. Voi valita läpinäkyvän screen-kankaan, pimennyskankaan tai perinteisen yksivärisen kankaan. Valittavissa on myös useita eri sävyvaihtoehtoja.

Somfy-moottoreilla varustetut verhot avataan ja suljetaan vain napin painalluksella. Verhoja voi nostaa ja laskea joko yksitellen tai niin että kaikki toimivat samanaikaisesti.

Verhoja ohjataan tyylikkäästä kauko-ohjaimesta.

Nanna ja Jere Karaladen kolmannen lapsen syntymän jälkeen heiltä loppuivat yksinkertaisesti makuuhuoneet kesken. Olisi pitänyt alkaa etsimään isompaa asuntoa muualta tai keksiä joku muu ratkaisu, jotta lasten ei tarvitsisi vaihtaa koulua ja kavereita.

Niinpä yläkerran toisesta olohuoneesta, jossa oltiin katseltu lähinnä televisiota, päätettiin tehdä vanhempien makuuhuone. Lasikaiteen tilalle asennettiin lasiseinä ja näin saatiin uusi, todella valoisa, makuuhuone. Kevään aikana nukkuminen siellä alkoi kuitenkin tulla lähes mahdottomaksi valoisuuden takia.

Ratkaisuna lasiseinän eteen asennettiin täysin pimentävä moottoroitu vaalea rullaverho. Ulkoikkunoihin asennettiin Solar Moonit, pimentävät vekkikaihtimet. Moonit asennetaan ikkunan väliin, säleverhojen tilalle, jolloin ne pimentävät ikkunan täysin.

Tällä tavalla huone pysyy tosi valoisana päivällä, mutta saadaan pimeäksi kun nukutaan.

Rullaverhot makuuhuoneessa päivällä

Rullaverhot makuuhuoneessa yöllä

Katso alta olevista videoista Nannan ajatukset tuotteista ja asennuksesta

Kiinnostuitko moottoroiduista rullaverhoista? Pyydä meidät maksuttomalle suunnittelukäynnille.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '