fbpx

SOLAR Moon pimennysverho 

Suomessa valmistettu SOLAR Moon vekkikaihdinmallinen pimennysverho pimentää tehokkaasti huonetilan ja auttaa nukkumaan paremmin. Pimennysverho tuo avun myös vuorotyöläiselle tai lapsiperhearkeen, jolloin unien laatu on taattava myös päivisin.

SOLAR Moon pimennysverho on tyylikäs vaihtoehto perinteiselle pimentävien sivuverhojen ja sälekaihdinten yhdistelmälle. Värivaihtoehtoja on useita, mutta kaikki kankaat ovat valkoisia ulkoapäin katsottuna. Valkoinen väri heijastaa suurimman osan auringon lämpösäteilystä takaisin ulos. Näin saadaan minimoitua kankaaseen sitoutuvan lämpöenergian määrä.

Kaikissa väreissä valon läpäisy on 0 %, mutta tumman kankaan on havaittu pimentävän parhaiten syöden valon kajoa verhon reunalta. 

Pimennysverhojen ominaisuuksia

Pimennysverho saa tehonsa Duette-kennokankaasta

Vekkikaihtimet on valmistettu teknisestä DUETTE-kennokankaasta. Tämä kangaslaatu on tehokas ikkunan lisäeriste sekä kesän lämpöä että talven viileyttä vastaan.

DUETTE-kankaassa on eristävä ilmatasku kennorakenteensa ansiosta. Lämpimällä säällä vekkikaihdin auttaa tasaamaan huoneen lämpötilaa, heijastaen lähes 90 % lämpösäteilystä ulos. Kylmällä säällä taas tämä vekkikaihdin parantaa ikkunan lämmöneristävyyttä 27 %.  

Varaa maksuton kotikäynti

Kotikäynnillä pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa, millaiset pimentävät vekkikaihtimet toimisivat sinun kodissasi parhaiten. Käyntimme ei velvoita sinua tilaukseen.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelinnumero (pakollinen)

    Viesti

    captcha