fbpx

Moottoroidut rullaverhot

Rullaverhoilla säätelet helposti sisääntulevan valon määrää ja luot tarvittaessa näkösuojan sisätiloihin. Rullaverhot sopivat hyvin pelkistettyyn skandinaaviseen sisustukseen.

Valikoimastamme löydät useita eri sävyvaihtoehtoja. Somfy-moottorilla varustetut verhot suljet ja avaat verhot vain napin painalluksella.

Voit liittää rullaverhomme myös älykotijärjestelmiin TaHoma-ohjausyksikön avulla. Se on yhteensopiva Amazon Alexan, Google Assistantin ja Apple HomeKitin kanssa. 

Moottoroitujen rullaverhojen kangaslaaduissa on valinnanvaraa

Rullaverhoihin voit valita läpinäkyvän Screen-kankaan, pimennyskankaan tai pelkistetyn ja perinteisen yksivärisen kankaan.


Läpinäkyvä screenkangas antaa valon tulvia sisään, mutta tarjoaa samalla hieman näkösuojaa. Kangas kuitenkin näkyy läpi, mikäli ulkona on pimeää ja sisällä valoisaa. Kangas sopiikin parhaiten tiloihin, joissa valo halutaan päästää sisätiloihin kaikkina aikoina.

Perinteinen yksivärinen kangas on screen-kangasta paksumpi. Se päästää vähemmän valoa lävitseen ja tarjoaa hieman enemmän näkösuojaa. Kangas ei kuitenkaan pimennä täysin.

Pimennyskangas sopii loistavasti makuuhuoneeseen sekä kotiteatteritilaan.  

Kiinnostuitko moottoroiduista rullakaihtimista? Pyydä meidät kotikäynnille oheisella lomakkeella, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu. 

 
 

Varaa maksuton kotikäynti

Kotikäynnillä pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa sinulle sopivasta moottoroiduista verhoratkaisusta. Käyntimme ei velvoita sinua tilaukseen.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Paikkakunta (pakollinen)

  Viesti

  captcha