fbpx

Markiisit

Ikkunan ulkopuolelle asennettavat ikkunamarkiisit ja kaihtimet sopivat erityisen hyvin asuinrakennuksiin, joissa on jäähdyttävä ilmanvaihto. Ulkopuolinen aurinkosuoja estää lämmön pääsyn sisätiloihin ja säästää merkittävästi koneellisen ilmanvaihdon kuluja. Ikkunamarkiisien avulla jäähdytyksen energiantarve voi laskea jopa 90 %.

Oleellista kaikessa ulkopuolisessa aurinkosuojauksessa on toimiva automatiikka ja ohjaus, joka antaa aurinkosuojatuotteille maksimaalisen hyödyn. Auringon paistaessa automatikka huolehtii suojan ikkunan eteen ja siirtää suojan pois, kun sitä ei tarvita.

Kun talosi ikkunat on suojattu tehokkaasti auringolta, voi kesän lämmöstä nauttia huoletta.

Markiisi suoja sateelta ja auringolta

Ikkunoissa markiisit ovat hyvä häikäisysuojamutta antavat kiinteistölle myös tyylikästä ulkoilmettä. Markiisi viilentää kesällä sisäilmaa ja suojaa asunnon pintamateriaaleja auringonvalon haalistavalta ja haurastavalta vaikutukselta. 

Markiisit toimivat hyvin myös terassien katteina, sekä auringon ja sateen suojana. Markiisin avulla pidennät terassin vuotuista käyttöaikaa.  

Hyvin hoidettu markiisi kestää pitkään

Markiiseihin on saatavilla useita laadukkaita teknisiä tekstiilejä, jotka valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaan kestämään ulkoilman rasituksia. Polyesterin ansiosta valikoimastamme löytyvät markiisikankaat ovat jopa 30% ohuempia kuin perinteisesti käytetty akryylikangas. 

Polyesteri kestää kulutusta pidempään, pysyy sileänä ja säilyttää joustavuutensa. Kankaat on helppo pitää puhtaana ja erilaisia kuoseja ja värejä löytyy runsaasti. Nano Clean -käsittelyn ansiosta kangas hylkii likaa ja ilman epäpuhtauksia kuten nokea ja siitepölyä.

Mikäli markiisikankaan vedenhylkivyys kärsii, se on mahdollista kyllästää uudelleen.

Varaa maksuton kotikäynti

Kotikäynnillä pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa sinulle sopivasta markiisiratkaisusta. Käyntimme ei velvoita sinua tilaukseen.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Paikkakunta (pakollinen)

  Viesti

  captcha