fbpx

Kaapistot ja säilytysjärjestelmät

 

Valmistamme erivärisistä runkomateriaaleista toimivat säilytysjärjestelmät mittatilauksena kaiken kokoisiin tiloihin. Kaapistojen sisään on valittavissa erilaisia mekanismeja, jotka helpottavat järjestyksen ylläpitämistä. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään kaapistojen ja säilytysjärjestelmien suunnittelussa.

Helpota elämää järjestyksellä kaapeissa

Toimiva säilytysjärjestelmä maksimoi kaappitilan ja helpottaa arjen sujuvuutta. Vetolaatikoissa ja koreissa kaikki on helposti nähtävillä ja kädenulottuvilla tai voit vaikka tehdä komerostasi käytännöllisen kodinhoitopaketin silityslautoineen sekä siivoustarvikemekanismeineen. 

Säilytysjärjestelmä tehostaa vaatehuoneen tilankäyttöä

Säilytysjärjestelmämme on räätälöitävissä kaapistojen lisäksi myös suurempiin säilytystiloihin kuten vaatehuoneen tarpeisiin. Tarkalla suunnittelulla saat hyödynnettyä tilasi tehokkaimmin. Toimiva säilytysjärjestelmä helpottaa arjen sujuvuutta ja järjestyksen ylläpitämistä.

Kiinnostuitko kaapistoista ja säilytysjärjestelmistä? Pyydä meidät maksuttomalle esittelykäynnille, jossa voimme kartoittaa juuri sinun kotiisi sopivat ratkaisut!

Varaa maksuton esittelykäynti

Esittelykäynnillä pääset keskustelemaan yhdessä asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivista ratkaisuista ja saat samalla tarjouksen sekä tuotteista että asennuksesta.

Palveluumme kuuluu aina mittaus. Näin et ole itse vastuussa mitoista.

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaamaan tuotteita.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '