fbpx

Lamelliverhot mittatilauksena ja paikalleen asennettuna

Lamelliverhot ovat kevyen tyylikkäät kaihtimet monenlaisiin tiloihin. Lamelliverhot on mainio valinta, kun haluat

– yksityisyyttä

– suojaa auringolta

– apua tilan akustointiin

– minimalistiset, ajattomat verhot

Valmistamme verhot aina mittojen mukaan, jotta ne sopivat täydellisesti kotisi ikkunaan.

Aika tehdä sinunkin kodista viihtyisämpi? Varaa esittelykäynti.

Miksi hankkia lamelliverhot meiltä?

Lamelliverhoilla säädät saumattomasti, kuinka paljon haluat päästää valoa huoneeseen.Lamelliverhoja valmistetaan erilaisista kankaista, joista läpikuultava screen-kangas ja pimentävä blackout-kangas ovat suosittuja vaihtoehtoja. Verhot eristävät myös jonkin verran lämpöä.

Lamelliverhot korvaavat sälekaihtimet, sillä niillä voi samaan tapaan säätää auringon valon pääsyn huoneeseen. Etu suhteessa sälekaihtimiin on se, että kankaiset lamelliverhot ovat sitovat ääntä ja parantavat tilan akustiikkaa.

Lamelliverhojen hankinta meiltä on helppoa. Esittelemme kangasvaihtoehdot luonasi, mittaamme verhojen leveyden ja korkeuden ja asennamme valmiin verhon paikalleen sovittuna päivänä.

Verhomme ovat merkittävästi markettilaatua paremmat: mekanismit ovat hiljaiset ja kestävät, kangasvalikoima kattava ja varaosia on aina saatavilla. Meiltä hankittujen lamelliverhojen käyttö on miellyttävää ja sujuvaa. Verhoilla on 5 vuoden takuu.*

*Takuu kattaa virheet tuotannossa, tuotteissa tai asennuksessa. Takuu ei kata virheellisestä käytöstä, normaalista kulumisesta tai huollon laiminlyömisestä johtuvia rikkoutumisia tai ulkonäkömuutoksia. Sähköosilla (moottorit, kaukosäätimet, anturit, yms.) takuuaika kaksi (2) vuotta

Trendikaihdin Mika Salo Web 3 (1)

Mihin lamelliverhot sopivat?

Lamelliverhot ovat parhaimmillaan suurissa ikkunoissa, esim. oleskelutiloissa tai lasitetulla parvekkeella. 

Lamelliverhoja kannattaa harkita erityisesti, jos kodissasi on korkea, 2. asuinkerroksen korkeuteen avautuva oleskelutila. Tällöin kaiku on usein kiusana ja tilan viihtyisyys kärsii. Lamelliverhot voidaan suunnitella niin, että ne ovat koko seinän korkuiset, peittävät sekä ylä- että alaikkunat ja nappaavat osansa ääniaalloista koko seinän alueella.

Jos etsit tyylikkään eleetöntä ja ajatonta kaihdinratkaisua, joka on kevyt ja hiljainen käyttää, lamelliverhot on valinta, jota ei jokaisella naapurilla olekaan. Tyylikkään linjakkaat lamelliverhot sopivat esimerkiksi skandinaaviseen sisustukseen loistavasti.

Pimennysverhoina lamelliverhot eivät ole paras ratkaisu, mutta joissakin tiloissa lamelliverhojen pimennysominaisuus erityisesti blackout-kankaalla voi olla hyvinkin riittävä.

Pikkulapsiperheeseen suosittelemme lamelliverhojen sijaan sälekaihtimia tai rullaverhoja, jotka ovat paremmin turvassa leikeiltä.

Lamelliverhovaihtoehdot

Ketjukäyttöiset lamelliverhot

Ketjukäyttöisiä lamelliverhoja osaa varmasti käyttää jokainen perheenjäsen.

Kun valitset ketjukäyttöiset lamelliverhot, voit säätää manuaalisesti lamellien kulmaa ja avata tai sulkea verhot juuri haluamallasi tavalla. Ketjukäyttöisissä verhoissa ei tarvitse huolehtia sähköliitännöistä. 

 

pystylamellit Mika Salon olohuoneessa

Moottoroidut lamelliverhot

Lamelliverhot voi kytkeä myös osaksi älykotiratkaisua. Haluatko ehkä moottoroidut lamelliverhot, jotka on kytketty sääsensoriin ja säätyvät automaattisesti auringon alkaessa paistamaan isommin? Se järjestyy myös kauttamme.

Lamelliverhot parvekkeelle ja terassille

Lamelliverhot voidaan asentaa myös lasitetulle parvekkeelle ja terassille. Ne luovat usein tilaan perinteisiä kaihtimia persoonallisemman ilmeen, sillä sävy- ja materiaalivaihtoehdoissa on valinnanvaraa.

Lamellit ovat ovat parhaimmillaan olennainen osa parvekkeen tai terassin sisustusta ja luovat tilaan kodikasta tunnelmaa.

Lamelliverhojen käyttö

Lamelliverhot asennetaan kattoon kiinnitettävään kiskoon. Ne voidaan kiinnittää joko huoneen vasempaan tai oikeaan laitaan, tai jakaa verhot ikkunan molemmille puolille. 

Verhoja säädetään ketjulla tai kauko-ohjauksella. Lamellit kiertyvät pystysuunnassa itsensä ympäri 185 astetta, eli voit säätää varsin tarkasti, minkä verran haluat päästää valoa sisään ja mistä suunnasta.

Asiakkaidemme kokemuksia lamelliverhohankinnasta

”Yli 5 metrin huonekorkeus ilman mitään verhoja tekee tilasta teollisuushallimaisen vaikutelman. Nyt kun asennettiin nämä kauniit lamelliverhot, saimme olohuoneeseen lisää kodikkuutta, viihtyvyyttä ja arvokkuuttakin”
Mika, Espoo

Näin ostat lamelliverhot Trendi Kaihtimelta

Varaa maksuton esittelykänti oheisella lomakkeella

Tulemme sovittuna aikana esittelykäynnille. Suunnittelemme juuri sinun kotiisi sopivan rullaverhoratkaisun ja asiantuntijamme ottaa tarkat mitat.

Hyväksy saamasi tarjous rullaverhoista. Me hoidamme loput.

Lamelliverhot kannattaa ostaa meiltä Trendi Kaihtimelta, koska tarjoamme vaihtoehtoja laajasti, mittaamme tarkasti ja asennamme osaavasti. 

Sinun osuutesi on mieluisan verhoratkaisun valinta ja lopputuloksen ihailu. Perheesi kiittelee vielä vuosia toimivista lamelliverhoista, joihin saatte tarvittaessa varaosat aina kätevästi meiltä.

Lopeta siis auringonpaahteen kanssa tuskailu ja tilaa maksuton esittelykäynti jo tänään! 

Pian uudet verhosi ovat jo paikallaan ja saat katsoa lempisarjaasi sopivassa hämärässä tai seurustella, niin että näet juttukumppanisi siristelemättä.

VARAA MAKSUTON ESITTELYKÄYNTI

Esittelykäynnillä pääset keskustelemaan yhdessä asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivista ratkaisuista ja saat samalla tarjouksen sekä tuotteista että asennuksesta.

Palveluumme kuuluu aina mittaus. Näin et ole itse vastuussa mitoista.

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaamaan tuotteita.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '