fbpx

Rullaverhot mittatilauksena ja paikalleen asennettuna

Laadukkaat rullaverhot kaikkiin kodin tarpeisiin: peittävät, pimentävät tai läpikuultavat screen-rullaverhot, moottorilla tai ilman.

Valmistamme verhot aina mittojen mukaan, jotta ne sopivat täydellisesti kotisi ikkunaan.

Aika tehdä sinunkin kodista viihtyisämpi? Varaa esittelykäynti.

Miksi hankkia rullaverhot meiltä?

Rullaverhot ovat huomaamattomat, kunnes niitä tarvitaan. Kun haluat nukkua hyvin myös kesäisin tai katsoa elokuvasi pimeässä, rullaverhot ovat voittava valinta.

 

Meiltä saat laadukkaat rullaverhot kaikkiin kodin tarpeisiin: peittävät, pimentävät tai läpikuultavat screen-rullaverhot, moottorilla tai ilman. Myös parvekkeella ja terassilla rullaverho auttaa säätelemään valon ja lämmön määrää.

Rullaverhohankinta on sinulle todella helppo, kun asioit meidän, Trendi Kaihtimen, kanssa. Esittelemme kangasvaihtoehdot luonasi, mittaamme verhojen leveyden ja korkeuden ja asennamme valmiin verhon paikalleen. 

Rullaverhomme ovat merkittävästi markettilaatua paremmat: mekanismit ovat hiljaiset ja kestävät, kangasvalikoima kattava ja varaosia on aina saatavilla. Meiltä hankittujen rullaverhojen käyttö on miellyttävää ja sujuvaa. Rullaverhoilla on 5 vuoden takuu.*

*Takuu kattaa virheet tuotannossa, tuotteissa tai asennuksessa. Takuu ei kata virheellisestä käytöstä, normaalista kulumisesta tai huollon laiminlyömisestä johtuvia rikkoutumisia tai ulkonäkömuutoksia. Sähköosilla (moottorit, kaukosäätimet, anturit, yms.) takuuaika kaksi (2) vuotta

Miksi valita rullaverhot?

Rullaverhot toimivat sekä valon että lämmön säätelyssä. Rullaverhokangas, erityisesti pimennysverho, torjuu tehokkaasti valoa. Kesäaikaan rullaverho tarjoaa kotiin hämärää tai pimeyttä silloin kuin sinä sitä tarvitset.

Tiivis rullaverhokangas torjuu myös lämpöä. Alas vedetty rullaverho estää auringon säteitä lämmittämästä kotia, kun säteet kääntyvät takaisin pihalle jo rullaverhon pinnasta.

Rullaverho on sisustuksellisesti neutraali elementti. Muun sisustuksen värimaailmaan sovitettu rullaverho piileskelee nimensä mukaisesti rullalla ikkunan yläpuolella silloin kun sitä ei tarvita. Halutessasi voit valita erottuvamman rullaverhokankaan ja pitää verhoa aina hiukan laskettuna.

Mihin rullaverhot sopivat?

Rullaverhot sopivat kaikkiin tiloihin, joissa haluat säätää valon tai uteliaiden katseiden pääsyä huoneeseen. 

Makuuhuoneessa ja kotiteatterihuoneessa toimivat mainiosti pimennysrullaverhot. Lastenhuoneen pimentävät rullaverhot voivat auttaa jälkikasvua saamaan unenpäästä kiinni päiväuniaikaan ja iltaisin.

Suuriin oleskelutilan tai kesämökin ikkunoihin voit haluta screen-kaihtimet, jotka torjuvat osan valosta, mutta se maisema, jota varten suuret ikkunatkin olet laittanut, jää edelleen näkyviin.

Rullaverhoja asennetaan myös ulos, erityisesti katetulle parvekkeelle tai lasitetulle terasille. Jos naapuri on liian lähellä, saat esimerkiksi yhden sivun parvekkeestasi yksityiseksi laskemalla verhon.

Verhot voidaan asentaa maksimissaan 5 metrin korkuisiin ikkunoihin.

Rullaverhovaihtoehdot

Perinteiset, yksiväriset rullaverhot

Perinteinen yksivärinen kangas on paksumpi kuin läpinäkyvä screen-kangas. Se päästää vähemmän valoa lävitseen ja tarjoaa hieman enemmän näkösuojaa kuin screen-kangas. Kangas ei kuitenkaan pimennä huonetta täysin, joten se sopii parhaiten oleskelutiloihin.

Moottoroidut rullaverhot

Moottoroidut rullaverhot saavat käyttäjänsä hymyilemään. Voit istuskella sohvalla popkornit sylissä valmiina leffailtaan, tai jatkaa aamulla pötköttelyä peiton alla, kun säädät rullaverhosi kaukosäätimellä.

Yhdellä kaukosäätimellä voit säätää useampia rullaverhoja yhdessä tai erikseen. Verhoa liikuttava Somfy-moottori on hyvin hiljainen ja miellyttävä käyttää.

Voit liittää rullaverhomme myös älykotijärjestelmiin TaHoma-ohjausyksikön avulla. Se on yhteensopiva Amazon Alexan, Google Assistantin ja Apple HomeKitin kanssa.

Pimentävät rullaverhot

Pimentävät rullaverhot ovat täydellinen valinta kodin jokaiseen makuuhuoneeseen. Kesällä ja loma-aamuina uni maistuu pidempään, kun huone pysyy pimeänä verhon ansiosta.

Pimentävä rullaverho pimentää huoneen todella tehokkaasti. On tärkeää valita riittävän leveä pimennysrullaverho, etteivät valonsäteet pääse kurkistelemaan huoneeseen verhon välistä. Ainakin 10 cm ylitys ikkuna-aukon molemmin puolin on paikallaan. Jos tiedät olevasi herkkä valolle, verho kannattaa asentaa seinästä seinään.

Kiinnostava vaihtoehto pimennysrullaverholle on myös aukottomasti pimentävä pimennyskaihdin

Läpikuultavat Screen-rullaverhot

Screen-rullaverhot tai screen-kaihtimet, ovat läpikuultavat. Ne ovat parhaimmillaan, kun haluat nähdä ulos, mutta samalla haluat torjua osan auringon valosta ja lämmöstä.

Kangas sopiikin parhaiten tiloihin, joissa valo halutaan päästää sisätiloihin kaikkina aikoina.

Screen-rullaverhot ovat perforoitua, eli rei’itettyä kangasta, jonka läpinäkyvyys on viisi prosenttia. Vaikka kankaasta näkyy läpi, se torjuu lämpöä yhtä tehokkaasti kuin pimennysverhokangas.

Rullaverhot parvekkeelle ja terassille

Rullaverhot sopivat mainiosti parvekkeelle ja terassille valon ja kuumuuden torjuntatoimiin. Erityisesti katetulla tai lasitetulla parvekkeella ne ovat pitkäikäinen apu yksityisyyden ja sopivan valaistuksen asettamisessa.

Asiakkaidemme kokemuksia rullaverhohankinnasta

“Verhoratkaisu oli tämän talon yksi fiksuimmista sijoituksista. Olen niin tyytyväinen itse tuotteeseen, käytännöllisyyteen sekä ulkonäköön, mutta ennen kaikkea koko Trendi Kaihtimen tilausprosessiin. Mittaus ja kankaan valinta hoitui hetkessä ja asennusporukka tuli muutaman viikon päästä kiinnittämään verhot ja opastivat käytössä. Kaikki hoitui niin vaivattomasti ja ammattitaitoisesti, että näin asiakkaan näkökulmasta palvelun taso oli täysi kymppi.”
Sanni, Vantaa

Näin ostat rullaverhon Trendi Kaihtimelta

Varaa maksuton esittelykänti oheisella lomakkeella

Tulemme sovittuna aikana esittelykäynnille. Suunnittelemme juuri sinun kotiisi sopivan rullaverhoratkaisun ja asiantuntijamme ottaa tarkat mitat.

Hyväksy saamasi tarjous rullaverhoista. Me hoidamme loput.

Rullaverhot kannattaa ostaa meiltä, koska tarjoamme vaihtoehtoja laajasti, mittaamme tarkasti ja asennamme osaavasti. 

 

Sinun osuutesi on mieluisten rullaverhojen valinta ja lopputuloksen ihailu. Rullaverho on pitkäikäinen ratkaisu.

 

Torju liika valo ja lämpö rullaverhoilla – tilaa maksuton esittelykäynti jo tänään! Pian uudet verhosi ovat jo paikallaan ja voit nukkua hyvin pimennetyssä huoneessa tai katsella ruokapöydästä mieluisia maisemia ilman häikäisyä.

 

VARAA MAKSUTON ESITTELYKÄYNTI

Esittelykäynnillä pääset keskustelemaan yhdessä asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivista ratkaisuista ja saat samalla tarjouksen sekä tuotteista että asennuksesta.

Palveluumme kuuluu aina mittaus. Näin et ole itse vastuussa mitoista.

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaamaan tuotteita.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '