fbpx

Liukuovet

Liukuovi sopii monenlaisiin kohteisiin. Erityisesti pienemmissä asunnoissa liukuoven suurin etu on asuintilan maksimointi, asennettiinpa liukuovi olemassa oleviin kaapistoihin saranallisten ovien tilalle tai korvaamaan perinteistä väliovea.

 

Mahdollisuus esteettömyyteen on myös yksi liukuovien eduista, kun se ripustetaan niin ettei alaohjainta tarvita. Kynnyksetön lattia ja helposti pois edestä liukuva ovi helpottavat liikkumista. Kynnyksetön ratkaisu sopii myös muihin tiloihin, joissa lattian halutaan jatkuvan saumattomasti tilasta toiseen.

 

Liukuovet valmistetaan yhteistyössä Liukuovitehtaan kanssa Suomessa Pälkäneellä mittatilaustyönä aina asiakkaan kohteen mittojen mukaan.

Liukuovilla tilansäästöä, avaruutta ja uutta ilmettä

Liukuovilla uudistat olemassa olevien kaapistojesi ilmeen, kun asennat saranaovien tilalle vähemmän tilaa vievät liukuovet. Tämä säästää tilaa pienissä neliöissä. Saatavilla on myös runsaasti erilaisia kiinnitystapoja, joilla voidaan varmistaa, että liukuovi saadaan asennettua haluamaasi tilaan sopivimmalla tavalla.

Liukuovet useissa eri sävyissä

Liukuoviin on valittavana runsaasti erilaisia materiaalivaihtoehtoja, esimerkiksi peilejä, laseja ja sisustuslevyjä. Yhdistelemällä eri vaihtoehtoja luot haluamasi tyylin: hillityn klassisen ilmeen tai modernin näyttävän kokonaisuuden.

Suunnittele itse tai pyydä ammattitaitoisilta myyjiltämme apua!

Varaa maksuton esittelykäynti

Esittelykäynnillä pääset keskustelemaan yhdessä asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivista ratkaisuista ja saat samalla tarjouksen sekä tuotteista että asennuksesta.

Palveluumme kuuluu aina mittaus. Näin et ole itse vastuussa mitoista.

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaamaan tuotteita.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '