fbpx

Kokemuksia meistä

Vekkikaihtimet Tiia–Maria Sokka

Vekkikaihtimet ja parvekemarkiisi Tinzelle eli Tiia-Maria Sokalle

“Onhan tämä aivan toista, kuin mennä liikkeeseen ja yrittää selittää oman kodin tilannetta. Aivan paras juttu, että asiantuntija tulee paikan päälle katsomaan, mikä toimisi parhaiten”,

Case Tornihotelli, Tampere

Tampereen tuorein maamerkki, Hotelli Torni, sijaitsee Tampereen keskustassa lähellä rautatieasemaa. Hulppeaan, yli 88 metrin korkeuteen yltävä hotellitorni avattiin syksyllä 2014. Alakerta: 

”Toteutimme alakerrassa sijaitsevan seurusteluravintola Paja Barin aurinkosuojausratkaisun asentamalla jännitetyt Duette®-sisustuskaihtimet. Tunnelmallisessa veturitallissa sijaitsevaan aamiaisravintolaan asensimme koteloidut screen-rullaverhot. Ylimmässä 25. kerroksessa sijaitsevan Moro Sky Bariin hulppeat näkymät saivat arvoisensa valosuojauksen Trendikaihtimen koteloiduista erikoisscreenrullaverhoista. Kohteen laajat ikkunapinnat asettavat korkeat vaatimukset myös rullaverhomekanismien laadulle. Asentajamme Henri kertoo kohteen asennushaasteista: “Näkymät olivat päätä huimaavat, mutta ei niitä voinut jäädä liiaksi ihailemaan. Niinpä hoidimme homman nopeasti ja tyylikkäästi, asiakkaita häiritsemättä.” Lopputulos on näyttävä ja trendikäs, ei kuitenkaan toimivuuden kustannuksella.

Kangasalan Kirkkoharjun koulu
Kirkkoharjun koulun mittava kaapistoprojekti toteutettiin kahdessa vaiheessa 2012-13 ja 2013-14.

Kaapistotoimitus koostui erityyppisten opetustilojen kaapistoratkaisuista, sisältäen mm. yli kuusi metriä pitkän tekstiilityöluokan oppilastyö- ja materiaalikaapiston – liukuovin totta kai – opettajan pöydän ja erilaisia siirrettäviä työkaapistot. Valmistimme myös teknistentöiden luokan materiaali- ja oppilastyökaapistot.

Koko projekti hoidettiin kaksivaiheisesti vuosien 2012-13 ja 2013-14 vaihteessa.

Jottei koulun arki olisi asiattomasti häiriintynyt, kakkosvaiheen asennukset hoidettiin ripeästi yhdessä päivässä joululomaviikolla. Kahden luokkahuoneen kaapistoratkaisukokonaisuuden tuotanto hoitui muutamassa päivässä, huolimatta yli 100 käsintehdystä laatikostosta ja 12 yksilöllisestä liukuovesta.