fbpx

Kokemuksia Trendi Kaihtimesta – katso asiakastarinat

Maria Huntington Vekkiverhot

Moottoroiduilla Duette – vekkiverhoilla arjen luksusta Maria Huntingtonin uuteen kotiin

Seitsenottelija Maria Huntington rakensi puolisonsa kanssa upean hirsitalon ja talo nimettiin heti alkumetreillä Tyyneläksi, Marian mummin Tyynen mukaan. ”Tyyneys on ihan paras tunne, jota voi kotona

Sannin moottoroidut rullaverhot eivät piilota olohuoneesta avautuvaa upeaa maisemaa

”Rakensimme viime vuonna omakotitalon Vantaalle ja isot ikkunamme kaipasivat jonkunlaista verhoratkaisua. Meillä ei ole naapureita, mutta halusimme kuitenkin sekä näkö- että auringonsuojaa ikkunoihin. Emme missään tapauksessa halunneet piilottaa upeaa maisemaa raskaiden verhojen taakse.” Lue, millaisella verhoratkaisulla Sanni sai maiseman osaksi kotiaan.

SOLAR Moon-pimennysverhoilla Mikan unet kuntoon

Mika Salon nykyinen työ vaatii paljon matkustelua ympäri maailman. Monesti kotiin Suomeen tullaan aikaerosta väsyneenä, ja olisi tarpeen saada nukuttua heti. Avuksi tähän Mikan kotiin asennettiin kaikkiin makuuhuoneisiin Solar Moon pimennysverhot. 

Pystylamelliverhot lisäävät kodikkuutta Mika Salon korkeaan olohuoneeseen

Mika Salon korkea olohuone oli välillä kesäisin kuin pätsi, kun aurinko pääsee paistamaan suoraan isoista ikkunoista sisään. Eri vaihtoehtoja punnittuaan Mika päätyi vaaleisiin pystylamelliverhoihin. Näillä saadaan blokattua suora auringonvalo pois ja laskettua huomattavasti sisälämpötilaa.

Esa Tikkanen Liukuovitehdas

Tikkasten loft-asunnon näyttävät Duette-vekkiverhot

Tikkasten asunto on kaksikerroksinen loft. Kaunis ja tyylikäs. Mutta kuten monesti korkeissa asunnoissa, joissa on kovat pinnat, akustiikka ei ole parhaimmillaan. Lisäksi korkeista ikkunoista tulvii valoa päivisin, josta jopa Suomessa joutuu joskus kärsimään. Pulma ratkaistiin näyttävillä vekkiverhoilla.
Moottoroidut Rullaverhot Nanna Karalahti Trendi Kaihdin

Moottoroidut rullakaihtimet tuovat luksusta Nanna ja Jere Karalahden kotiin

Nanna ja Jere Karalahden olohuoneen aiemmin siistit pystylamelliverhot olivat jo jonkin aikaa toimineet lähinnä lasten kiipeilytelineinä. Ja olivat myös alkaneet näyttämään siltä. Eri vaihtoehtoihin tutustumisen jälkeen Nanna päätyi vaihtamaan ne moottoroituihin screen-kankaisiin rullaverhoihin, jotka sopivat hyvin heidän skandinaaviseen sisustukseen.

Vekkikaihtimet Tiia–Maria Sokka

Vekkikaihtimet ja parvekemarkiisi Tinzelle eli Tiia-Maria Sokalle

“Onhan tämä aivan toista, kuin mennä liikkeeseen ja yrittää selittää oman kodin tilannetta. Aivan paras juttu, että asiantuntija tulee paikan päälle katsomaan, mikä toimisi parhaiten”