fbpx

Parveke- ja terassikaihtimet

Näkösuoja parvekkeelle ja terassille tuo viihtyisyyttä tilaan sekä pitää lasitetun tilan huoneilman lämpötilan viileämpänä.

Parvekekaihdin, jolla säädät valon määrää sekä näkyvyyttä haluamallasi tavalla

Näkösuoja parvekkeelle ja terassille tuo viihtyisyyttä tilaan sekä pitää lasitetun tilan huoneilman lämpötilan viileämpänä. Lasitettu parveke tai terassi tuo parhaimmillaan lisähuoneen kotiisi ja usein tämä tila onkin kesähuoneen ominaisuudessa. Vekkikaihdin sopii erinomaisesti myös lasikaiteisiin.

SOLAR parvekekaihtimien vekkikankaan toisella puolella on pinnoite, joka heijastaa parvekkeelle tulevaa auringon lämpösäteilyä tehokkaasti pois suojaten kotiasi liialta kuumuudelta. Huoneiston ja parvekkeen välisiä sälekaihtimia ei myöskään enää tarvitse pitää kiinni, jolloin kotisi tuntuu avarammalta. Sisustus kuin sisustus voidaan täydentää vekkikaihtimilla, sillä valikoimasta löytyy tummia ja vaaleita sävyjä.

SOLAR parveke ja terassikaihtimissa on kaksisuuntainen käyttömekanismi, jonka ansiosta kaihdinta voi säätää sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Säätömekanismi on myös portaaton eli voit jättää kaihtimen juuri sille korkeudelle kuin haluat. Kaihdinta voi säätää ala- ja yläjohteessa olevasta kahvasta tai korkeissa tiloissa irrotettavalla säätösauvalla.

Varaa maksuton esittelykäynti

Esittelykäynnillä pääset keskustelemaan yhdessä asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivista ratkaisuista ja saat samalla tarjouksen sekä tuotteista että asennuksesta.

Palveluumme kuuluu aina mittaus. Näin et ole itse vastuussa mitoista.

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaamaan tuotteita.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '