fbpx

Pimennysverho SOLAR Moon ja SOLAR Sun

Suomessa valmistettu SOLAR Moon vekkikaihdinmallinen pimennysverho pimentää tehokkaasti huonetilan ja auttaa nukkumaan paremmin. Pimennysverho tuo avun myös vuorotyöläiselle tai lapsiperhearkeen, jolloin unien laatu on taattava myös päivisin.

SOLAR Moon pimennysverho on tyylikäs vaihtoehto perinteiselle pimentävien sivuverhojen ja sälekaihdinten yhdistelmälle. Värivaihtoehtoja on useita, mutta kaikki kankaat ovat valkoisia ulkoapäin katsottuna. Valkoinen väri heijastaa suurimman osan auringon lämpösäteilystä takaisin ulos. Näin saadaan minimoitua kankaaseen sitoutuvan lämpöenergian määrä.

Kaikissa väreissä valon läpäisy on 0 %, mutta tumman kankaan on havaittu pimentävän parhaiten syöden valon kajoa verhon reunalta. 

Pimennysverhojen ominaisuuksia

Katso Nanna Karalahden kokemuksia SOLAR Moon pimennysverhosta:

Pimennysverho saa tehonsa DUETTE-kennokankaasta

Vekkikaihtimet on valmistettu teknisestä DUETTE-kennokankaasta. Tämä kangaslaatu on tehokas ikkunan lisäeriste sekä kesän lämpöä että talven viileyttä vastaan.

DUETTE-kankaassa on eristävä ilmatasku kennorakenteensa ansiosta. Lämpimällä säällä vekkikaihdin auttaa tasaamaan huoneen lämpötilaa, heijastaen lähes 90 % lämpösäteilystä ulos. Kylmällä säällä taas tämä vekkikaihdin parantaa ikkunan lämmöneristävyyttä 27 %. Lue lisää energiatehokkaasta DUETTE®-kaihtimesta.

Varaa maksuton esittelykäynti

Esittelykäynnillä pääset keskustelemaan yhdessä asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivista ratkaisuista ja saat samalla tarjouksen sekä tuotteista että asennuksesta.

Palveluumme kuuluu aina mittaus. Näin et ole itse vastuussa mitoista.

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaamaan tuotteita.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '