fbpx

Taiteovet

Taiteovi on käytännöllinen ratkaisu moniin kohteisiin, kun esimerkiksi perinteinen saranaovi ei mahdu aukeamaan tai halutaan muuten säästää tilaa. Taiteovet mahdollistavat tilojen tehokkaamman hyödyntämisen ja monipuolisemmat sisustusratkaisut.  

Lasiaukollisilla taiteovilla voi jakaa pienenkin tilan menettämättä valoisuutta tai tilan tuntua. Ovet liukuvat muovipinnoitettujen kuulalaakeripyörästöjen varassa kevyesti ja lähes äänettömästi 

Taiteovilla uutta ilmettä tilaan

Taiteovet tehdään aina mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista. Valittavana aito puuviilupinta tai MDF puukuitulevy maalattuna. Ovet voidaan valmistaa umpiovina tai lasiaukollisina tilasi tarpeiden mukaan. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ovikokonaisuuksien suunnittelussa. 

Taiteovet useissa eri sävyissä

Taiteoviin on saatavilla laaja valikoima värejä ja materiaaleja. Näin varmistetaan, että jokaiseen tilaan löytyy juuri sopiva ratkaisu. 

 

Suunnittele itse tai pyydä ammattitaitoisilta myyjiltämme apua!

Varaa maksuton esittelykäynti

Esittelykäynnillä pääset keskustelemaan yhdessä asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivista ratkaisuista ja saat samalla tarjouksen sekä tuotteista että asennuksesta.

Palveluumme kuuluu aina mittaus. Näin et ole itse vastuussa mitoista.

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaamaan tuotteita.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '