fbpx

Moottoroidut rullaverhot

Rullaverhoilla säätelet helposti sisääntulevan valon määrää ja luot tarvittaessa näkösuojan sisätiloihin. Rullaverhot sopivat hyvin pelkistettyyn skandinaaviseen sisustukseen.

Valikoimastamme löydät useita eri sävyvaihtoehtoja. Somfy-moottorilla varustetut verhot suljet ja avaat verhot vain napin painalluksella.

Voit liittää rullaverhomme myös älykotijärjestelmiin TaHoma-ohjausyksikön avulla. Se on yhteensopiva Amazon Alexan, Google Assistantin ja Apple HomeKitin kanssa. 

Moottoroitujen rullaverhojen kangaslaaduissa on valinnanvaraa

Rullaverhoihin voit valita läpinäkyvän Screen-kankaan, pimennyskankaan tai pelkistetyn ja perinteisen yksivärisen kankaan.


Läpinäkyvä screenkangas antaa valon tulvia sisään, mutta tarjoaa samalla hieman näkösuojaa. Kangas kuitenkin näkyy läpi, mikäli ulkona on pimeää ja sisällä valoisaa. Kangas sopiikin parhaiten tiloihin, joissa valo halutaan päästää sisätiloihin kaikkina aikoina.

Perinteinen yksivärinen kangas on screen-kangasta paksumpi. Se päästää vähemmän valoa lävitseen ja tarjoaa hieman enemmän näkösuojaa. Kangas ei kuitenkaan pimennä täysin.

Pimennyskangas sopii loistavasti makuuhuoneeseen sekä kotiteatteritilaan.  

Kiinnostuitko moottoroiduista rullakaihtimista? Varaa maksuton neuvonta oheisella lomakkeella, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu. 

 
 

Varaa maksuton esittelykäynti

Esittelykäynnillä pääset keskustelemaan yhdessä asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivista ratkaisuista ja saat samalla tarjouksen sekä tuotteista että asennuksesta.

Palveluumme kuuluu aina mittaus. Näin et ole itse vastuussa mitoista.

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaamaan tuotteita.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '

  Tutustu Nanna Karalahden kokemuksiin moottoroiduista rullaverhoista