fbpx

Verhotangot ja verhokiskot  

Valikoimastamme löydät laadukkaat verhotangot ja verhokiskot kaikenlaisiin kohteisiin. Verhotangon tai -kiskon valinta on tärkeä osa sisustuksesi kokonaisuutta. Sopivin vaihtoehto riippuu tilasi tyylistä ja tarpeista.  

 

Tilantuntua saa korostettua ripustamalla verhotangon reilusti ikkunan karmia ylemmäksi ja ikkunan leveyttä reilummaksi. Näin koko ikkuna jää näkyviin ja myös verhot pääsevät esille näkymää estämättä. 

 

Paneeliverhoillekin valikoimastamme löytyy sopiva verhokisko, joka mahdollistaa verhopaneelien limittäisen asetteluin.  

Verhotangot ja verhokiskot useissa eri väreissä  

Valikoimastamme löydät useita väri- ja materiaalivaihtoehtoja, joista löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen tilaan. Voit valita näyttävän verhotangon, joka toimii myös kauniina sisustuselementtinä tai huomaamattoman seinän sävyyn sopivan vaihtoehdon, joka antaa valitsemasi verhon toimia tilan katseenvangitsijana. Seinän sävystä poikkeava verhotanko puolestaan luo tilaan kontrastia. 

 

Toimitamme kilpailukykyisin hinnoin asennettuna myös suuremmat projektit kuten asunto-osakeyhtiöiden verhokiskot. Kysy asiantuntijoiltamme tarjous!   

Kiinnostuitko verhotangoista tai verhokiskoista? Pyydä meidät maksuttomalle esittelykäynnille, jossa voimme kartoittaa juuri sinun kotiisi sopivat ratkaisut! 

 
 

Varaa maksuton esittelykäynti

Esittelykäynnillä pääset keskustelemaan yhdessä asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivista ratkaisuista ja saat samalla tarjouksen sekä tuotteista että asennuksesta.

Palveluumme kuuluu aina mittaus. Näin et ole itse vastuussa mitoista.

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaamaan tuotteita.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '