fbpx

Puusälekaihtimet

Puusälekaihdin on tyylikäs klassikko. Se on harmonisen ja hienostuneen tunnelman luoja, jossa on aidon materiaalin lämpö ja luonnollisuus. Puusälekaihtimet toimivat aurinkosuojauksen lisäksi sisustuselementtinä, esimerkiksi tilanjakajina ja sopivat yksityiskotien lisäksi erinomaisesti julkisiin tiloihin mm. ravintoloihin.

Puusälekaihtimilla lämpöä ja luonnollisuutta kotiin

Scandinavian Designer Blinds (SDB) ovat pohjoismaisista tai eksoottisemmista puulajeista valmistettuja kaihtimia. Ammattitaitoiset käsityöläiset valmistavat tämän näyttävän aurinkosuojan 30 vuoden aikana kehitetyn työprosessin kautta.

Laatu on puukaihtimessa tärkeää. Kaihdin käy läpi tarkan laadunvalvonnan, joka takaa pitkän käyttöiän, kauttaaltaan erinomaisen laadun ja viimeistellyn lopputuloksen. Mahdollisimman ohut lamelli tekee kaihtimesta kevyemmän käyttää ja pienen lamellinipun ylösvedettynä.

Valikoimassa on kotimaisten puulajien lisäksi jalopuut esimerkiksi tiikki, pähkinä, merbau ja mahonki. Lisäksi saatavana värjätty puusäle, lehmus, koivu ja mänty, joissa valittavana runsas värivalikoima. Säleleveydet 25, 35, 50 ja 65mm.

Kiinnostuitko puusälekaihtimista? Varaa maksuton neuvonta oheisella lomakkeella, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu. 

 
 

Varaa maksuton esittelykäynti

Esittelykäynnillä pääset keskustelemaan yhdessä asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivista ratkaisuista ja saat samalla tarjouksen sekä tuotteista että asennuksesta.

Palveluumme kuuluu aina mittaus. Näin et ole itse vastuussa mitoista.

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaamaan tuotteita.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '