fbpx

Sannin moottoroidut rullaverhot eivät piilota olohuoneesta avautuvaa upeaa maisemaa

Rakensimme viime vuonna omakotitalon Vantaalle ja isot ikkunamme kaipasivat jonkunlaista verhoratkaisua. Meillä ei ole naapureita, mutta halusimme kuitenkin sekä näkö- että auringonsuojaa ikkunoihin. Emme missään tapauksessa halunneet piilottaa upeaa maisemaa raskaiden verhojen taakse. Niinpä päädyimme 5% screenkankaalla oleviin moottoroituihin rullaverhoihin.

Kodissamme on paljon mustia yksityiskohtia ja myös kaikkien ikkunoiden karmit ovat mustia, joten rullaverhojen väri oli helppo päätös. Mustat rullaverhot uppoavat nätisti ikkunoihin ja ovat täysin huomaamattomat ylhäällä ollessaan.

Rullaverhojen ulkonäkö on yksinkertaisen tyylikäs ja kangas laadukas. Ne ovat jo itsessään sisustuselementti ja tuovat kotiin ripauksen luksusta.

Toinen tärkeä seikka verhoja valittaessa oli helppokäyttöisyys. Meillä on olohuoneessa neljä isoa ikkunaa sekä liukuovi, joiden kaikkien rullaverhot on kytketty nyt yhteen kaukosäätimeen. Pystyn valitsemaan kauko-ohjaimesta joko yhden tai kaikki verhot, joita voin sitten laskea tai nostaa mieleni mukaan. Kaukosäätimen käyttö on helppoa ja vaivatonta, joten aikaa ei mene verhojen säätämiseen esimerkiksi aamuisin.

Miehelleni totesin viime viikolla, että verhoratkaisu oli tämän talon yksi fiksuimmista sijoituksista. Olen niin tyytyväinen itse tuotteeseen, käytännöllisyyteen sekä ulkonäköön, mutta ennen kaikkea koko Trendikaihtimen tilausprosessiin. Mittaus ja kankaan valinta hoitui hetkessä ja asennusporukka tuli muutaman viikon päästä kiinnittämään verhot ja opastivat käytössä. Kaikki hoitui niin vaivattomasti ja ammattitaitoisesti, että näin asiakkaan näkökulmasta palvelun taso oli täysi kymppi.

Sanni

Kiinnostuitko moottoroiduista rullakaihtimista? Pyydä meidät maksuttomalle suunnittelukäynnille.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '