fbpx

Tikkasten loft-asunnon näyttävät Duette-vekkiverhot

 

Kaikkihan me tunnemme Esa ”Tiki” Tikkasen. Viisinkertaisen Stanley Cup-voittajan sekä olympia- ja MM-mitalistin.

Tikkasten uusi koti on Töölönlahden tuntumassa vuonna 1931 valmistuneessa talossa. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Väinö Vähäkallio, ja valmistuessaan sitä moitittiin jopa ”liian komeaksi”. Vuonna 2021 rakennus saneerattiin korkeatasoisiksi huoneistoiksi. Kun rakennusta muunnettiin asunnoiksi kiinnitettiin erityistä huomiota sen historialliseen arvoon. Koko hanke toteutettiin yhteistyössä museoviraston kanssa. 

Tikkasten asunto on kaksikerroksinen loft. Kaunis ja tyylikäs. Mutta kuten monesti korkeissa asunnoissa, joissa on kovat pinnat, akustiikka ei ole parhaimmillaan. Lisäksi korkeista ikkunoista tulvii valoa päivisin, josta jopa Suomessa joutuu joskus kärsimään. 

Näihin molempiin ”ongelmiin” löytyi ratkaisuksi ikkunoiden eteen laitettavat Duette- vekkikaihtimet. Ne korjaavat tehokkaasti akustiikka-ongelmaa ja päästävät kuitenkin suljettuinakin kauniisti valoa läpi, estäen kuitenkin suoran auringonvalon. Samalla ne toimivat hyvänä lisälämmöneristeenä – kesällä asunto ei tule tukalan kuumaksi, ja talvella isoista ikkunoista ei tule vedon tunnetta.

Duette-verhoja valmistetaan monissa eri väreissä ja kuoseissa. Tikkaset valitsivat vaaleat, skandinaaviseen tyyliin sopivat verhot. Lopputulos on upea!

Katso alla olevalta videolta Esa Tikkasen ajatukset tuotteista ja asennuksesta

Kiinnostuitko vekkikaihtimista? Pyydä meidät maksuttomalle suunnittelukäynnille.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '