fbpx

Kaapistot ja säilytysjärjestelmät

 

Valmistamme erivärisistä runkomateriaaleista toimivat säilytysjärjestelmät mittatilauksena kaiken kokoisiin tiloihin. Kaapistojen sisään on valittavissa erilaisia mekanismeja, jotka helpottavat järjestyksen ylläpitämistä. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään kaapistojen ja säilytysjärjestelmien suunnittelussa.

Helpota elämää järjestyksellä kaapeissa

Toimiva säilytysjärjestelmä maksimoi kaappitilan ja helpottaa arjen sujuvuutta. Vetolaatikoissa ja koreissa kaikki on helposti nähtävillä ja kädenulottuvilla tai voit vaikka tehdä komerostasi käytännöllisen kodinhoitopaketin silityslautoineen sekä siivoustarvikemekanismeineen. 

Säilytysjärjestelmä tehostaa vaatehuoneen tilankäyttöä

Säilytysjärjestelmämme on räätälöitävissä kaapistojen lisäksi myös suurempiin säilytystiloihin kuten vaatehuoneen tarpeisiin. Tarkalla suunnittelulla saat hyödynnettyä tilasi tehokkaimmin. Toimiva säilytysjärjestelmä helpottaa arjen sujuvuutta ja järjestyksen ylläpitämistä.

Kiinnostuitko kaapistoista ja säilytysjärjestelmistä? Pyydä meidät maksuttomalle esittelykäynnille, jossa voimme kartoittaa juuri sinun kotiisi sopivat ratkaisut!

Varaa maksuton kotikäynti

Kotikäynnillä pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa sinulle sopivasta säilytysjärjestelmäratkaisusta. Käyntimme ei velvoita sinua tilaukseen.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Paikkakunta (pakollinen)

  Viesti

  captcha