fbpx

Pidä kuumuus poissa asunnosta, säilytä näkyvyys

Tavallisten sälekaihtimien lisäksi voidaan parvekkeelle asentaa myös reikäsälekaihtimet, 25mm: Säle on ideaalinen esim. parvekkeen alalaseihin. Se mahdollistaa näkyvyyden ulos, mutta pitää kuumuuden pois.

Screen verhot

  • lamelliverhot
  • paneliverhot
  • rullaverhot

Screen-kangas suodattaa ja säätelee auringonvaloa, mutta säilyttää silti näkymän sisältä ulos. Screen-kankaasta valmistettu kaihdin pitää auringon valon kuumuuden pois parvekkeelta sekä toimii häikäisysuojana.

Kankaat ovat homesuojattuja, kestävät pakkasta ja ne on helppo pitää puhtaina likaa hylkivän pinnan johdosta.

Screen-kaihtimia käytetään käsikäyttöisenä, ketjulla tai moottoroituna.

Tamar Skyline rullaverho

Tamar Skyline rullaverho on kätevä vaihtoehto lasitetuille parvekkeille ja terasseille. Toisin kuin tavallinen rullaverho, Skyline on helppo siirtää syrjään tuuletuksen ajaksi tai silloin, kun halutaan nauttia suorasta auringonvalosta. Erityisen liukukiskonsa rullaverhoa on helppo liikutella, ja ne sopivat myös sellaisille parvekkeille, joissa ei voi kääntyvien lasien takia käyttää perinteisiä rullakaihtimia. Skyline-rullakaihtimet toimitetaan kuulaketjukäyttöisinä.

Tamar XL-sääsuoja asennetaan terassin seiniksi tai grillikatoksen ikkuna-aukkoihin tai parvekkeelle korvaamaan lasitusta. Tamar XL -sääsuojan ansiosta terassi ja sillä olevat kalusteet pysyvät siistinä ja käyttökuntoisina ympäri vuoden.