fbpx

Verhotangot ja verhokiskot  

Valikoimastamme löydät laadukkaat verhotangot ja verhokiskot kaikenlaisiin kohteisiin. Verhotangon tai -kiskon valinta on tärkeä osa sisustuksesi kokonaisuutta. Sopivin vaihtoehto riippuu tilasi tyylistä ja tarpeista.  

 

Tilantuntua saa korostettua ripustamalla verhotangon reilusti ikkunan karmia ylemmäksi ja ikkunan leveyttä reilummaksi. Näin koko ikkuna jää näkyviin ja myös verhot pääsevät esille näkymää estämättä. 

 

Paneeliverhoillekin valikoimastamme löytyy sopiva verhokisko, joka mahdollistaa verhopaneelien limittäisen asetteluin.  

Verhotangot ja verhokiskot useissa eri väreissä  

Valikoimastamme löydät useita väri- ja materiaalivaihtoehtoja, joista löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen tilaan. Voit valita näyttävän verhotangon, joka toimii myös kauniina sisustuselementtinä tai huomaamattoman seinän sävyyn sopivan vaihtoehdon, joka antaa valitsemasi verhon toimia tilan katseenvangitsijana. Seinän sävystä poikkeava verhotanko puolestaan luo tilaan kontrastia. 

 

Toimitamme kilpailukykyisin hinnoin asennettuna myös suuremmat projektit kuten asunto-osakeyhtiöiden verhokiskot. Kysy asiantuntijoiltamme tarjous!   

Kiinnostuitko verhotangoista tai verhokiskoista? Pyydä meidät maksuttomalle esittelykäynnille, jossa voimme kartoittaa juuri sinun kotiisi sopivat ratkaisut! 

 
 

Varaa maksuton kotikäynti

Kotikäynnillä pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa sinulle sopivista verhokiskoista ja -tangoista. Käyntimme ei velvoita sinua tilaukseen.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Paikkakunta (pakollinen)

  Viesti

  captcha