fbpx

Sälekaihtimet 

Solar–sälekaihtimet ovat täydellinen ratkaisu jokaiseen kotiin. Niiden avulla voit säätää sisään pääsevän valon määrää. Samalla ne toimivat näkösuojana, mistä on hyötyä erityisesti pimeämpinä vuodenaikoina. 

Sälekaihtimia on saatavilla sekä ikkunalasien väliin että ikkunan pintaan asettavina malleina. 

 

Sälekaihdinten ominaisuuksia

SOLAR sälekaihtimet voidaan asentaa joko ikkunalasien väliin tai ikkunan pintaan

SOLAR sälekaihtimista on saatavilla sekä ikkunalasien väliin asennettava välimalli että kiinteiden ikkunoiden pintaan asennettava pintamalli.

Pintamallin sälekaihtimet voidaan varustaa sivuohjainsiimoilla, mikä on erinomainen ratkaisu erityisesti ovissa. Sivuohjainten avulla kaihdin ei heilu ovea avattaessa tai suljettaessa.

Välimallin sälekaihtimet soveltuvat kaksipuitteisiin MSE-ikkunoihin sekä kolmipuitteisiin MSK-ikkunoihin. MSE-ikkunoihin voidaan asentaa myös lapsiturvallinen Aquila-integrointivaihde. Vaihde kokoaa sälekaihtimen narut siististi piiloon ja näkyviin jää vain säädin, jolla kaihdinten säleiden kulmaa voidaan säätää. Integrointivaihde viimeistelee sisustuksen sekä kodeissa että julkisissa tiloissa. Ja tärkeintä; se on lapsiturvallinen.

Varaa maksuton esittelykäynti

Esittelykäynnillä pääset keskustelemaan yhdessä asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivista ratkaisuista ja saat samalla tarjouksen sekä tuotteista että asennuksesta.

Palveluumme kuuluu aina mittaus. Näin et ole itse vastuussa mitoista.

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaamaan tuotteita.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '