fbpx

Moottoroiduilla Duette – vekkiverhoilla arjen luksusta Maria Huntingtonin uuteen kotiin

Seitsenottelija Maria Huntington rakensi puolisonsa kanssa upean hirsitalon ja talo nimettiin heti alkumetreillä Tyyneläksi, Marian mummin Tyynen mukaan. ”Tyyneys on ihan paras tunne, jota voi kotona ollessaan tuntea, ja koko talo onkin kunnianosoitus mummille.” – kertoo Maria.

Rakentaessa, jo heti sen jälkeen kun ikkunat oli saatu paikoilleen, huomasimme että talosta tulee tosi valoisa ja kuuma, koska aurinko pääsee paistamaan suoraan sisälle.

Isossa ikkunoissa myös niiden käyttäminen mietitytti. Miten ihmeessä ylettyy 6 metriä korkeissa ikkunoissa oleviin verhoihin?

Niinpä apua haettiin omilta sosiaalisen median kanavilta, joissa tosi monet suosittelivat Trendi Kaihdinta. Puhelinsoiton jälkeen saatiin paikalle asiantuntija, jolla oli esittää parhaat ratkaisut eri huoneisiin.

Korkeisiin ikkunoihin tuli moottoroidut Duette-vekkiverhot, joita pystyy käyttämään kauko- ohjaimella tai puhelinsovelluksella. Verhoja voi ohjata yksitellen tai kaikkia yhdessä.

Makuuhuoneiden ikkunoihin tuli joko kaksitoimiset duette-vekkiverhot tai Solar Moon pimennysverhot avattavien ikkunoiden väliin. Näin makuuhuoneet saatiin pimennettyä täysin ja kesäöinäkin voi nauttia hyvistä yöunista.

Puhelinsovelluksella voi ohjata koko talon verhoja vaikka makuuhuoneesta käsin.

Keittiöön laitettiin myös kaksitoimiset vekkiverhot. Näin saatiin yksityisyyttä aamutoimille, mutta kuitenkin kaunis auringon valo saadaan sisään keittiöön ja ruokailutilaan.