fbpx

Pimennysrullaverho mittatilauksena ja paikalleen asennettuna

Laadukkaat pimennysrullaverhot kaikkiin kodin tarpeisiin: paremmat unet ja elokuvaillat hyvin pimennetyssä huoneessa. Myös kaukosäädettävä, moottoroitu pimennysverho!

Aika tehdä sinunkin kodista viihtyisämpi? Varaa esittelykäynti.

Miksi hankkia pimennysrullaverhot meiltä?

Pimennysrullaverhot ovat huomaamattomat, kunnes niitä tarvitaan. Kun haluat nukkua hyvin myös kesäisin tai katsoa elokuvasi pimeässä, pimennysrullaverhot ovat voittava valinta.

Meiltä saat laadukkaat pimennysrullaverhot kaikkiin kodin tarpeisiin. Rullaverhomme ovat merkittävästi markettilaatua paremmat: mekanismit ovat hiljaiset ja kestävät, kangasvalikoima kattava ja varaosia on aina saatavilla. Meiltä hankittujen rullaverhojen käyttö on miellyttävää ja sujuvaa. Rullaverhoilla on 5 vuoden takuu.*

Pimennysrullaverhohankinta on sinulle todella helppo, kun asioit meidän, Trendi Kaihtimen, kanssa. Esittelemme kangasvaihtoehdot luonasi, mittaamme verhojen leveyden ja korkeuden ja asennamme valmiin, pimentävän rullaverhon paikalleen. Jos valitsit moottoroidun verhon, opastamme sen käytössä.

*Takuu kattaa virheet tuotannossa, tuotteissa tai asennuksessa. Takuu ei kata virheellisestä käytöstä, normaalista kulumisesta tai huollon laiminlyömisestä johtuvia rikkoutumisia tai ulkonäkömuutoksia. Sähköosilla (moottorit, kaukosäätimet, anturit, yms.) takuuaika kaksi (2) vuotta

Miksi valita pimentävä rullaverho?

Yleisin syy pimennysrullaverhon hankinnalle on halu nukkua ja palautua paremmin. Pimennysrullaverho ei läpäise valoa lainkaan, joten oikein mitoitettu ja laadukas rullaverho takaa sinulle unet, joita eivät häiritse auringonsäteet eivätkä katuvalot.

Pimennysrullaverhot toimivat sekä valon että lämmön säätelyssä. Pimentävä rullaverhokangas torjuu tehokkaasti valoa, minkä ansiosta sinä päätät, milloin tarvitset pimeyttä ympärillesi.

 

Säästät kodin viilennyskustannuksissa, kun alaslaskettu pimennysrullaverho estää auringon säteitä lämmittämästä kotia. Kun pimennysverho on alhaalla päivän ajan, palaat illalla selvästi viileämpään kotiin.

Pimennysrullaverho on sisustuksellisesti neutraali elementti. Toimintatapaamme kuuluu, että esittelemme kangasvaihtoehdot kotonasi, jolloin voit varmistua pimennysverhokankaan värin sointumisesta muuhun sisustukseen.

Mihin pimennysrullaverhot sopivat?

Pimennysrullaverhot sopivat kaikkiin tiloihin, joissa haluat säätää valon tai uteliaiden katseiden pääsyä huoneeseen. Suosittelemme pimennysrullaverhoja kaikkiin kodin huoneisiin joissa nukutaan. Lastenhuoneen pimentävät rullaverhot voivat auttaa jälkikasvua saamaan unenpäästä kiinni päiväuniaikaan ja iltaisin.

Television katseluhuoneessa ja kotiteatterihuoneessa pimennysrullaverhot ovat ykkösvalinta. Heijastelematon tv-kuva on osa katselunautintoa.

Suuriin oleskelutilan tai kesämökin ikkunoihin voit haluta pimennysverhojen sijaan tavalliset, peittävät rullaverhot tai screen-kaihtimet, jotka torjuvat osan valosta, mutta se maisema, jota varten suuret ikkunatkin olet laittanut, jää edelleen näkyviin. 

Verhot voidaan asentaa maksimissaan viisi metriä korkeisiin ikkunoihin ja yksittäisen pimennysrullaverhon suurin leveys on myös viisi metriä.

Pimennnysullaverhot Asennus

Moottoroitu pimennysrullaverho

Moottoroidut pimennysrullaverhot saavat sinut varmasti myhäilemään tyytyväisenä. Voit istuskella sohvalla popkornit sylissä valmiina leffailtaan, tai jatkaa aamulla pötköttelyä peiton alla, kun säädät pimennysverhosi kaukosäätimellä.

Yhdellä kaukosäätimellä voit säätää useampia rullaverhoja yhdessä tai erikseen. Verhoa liikuttava Somfy-moottori on hyvin hiljainen ja miellyttävä käyttää.

Voit liittää pimennysrullaverhomme myös älykotijärjestelmiin TaHoma-ohjausyksikön avulla. Se on yhteensopiva Amazon Alexan, Google Assistantin ja Apple HomeKitin kanssa.

Näin ostat pimennysrullaverhot Trendi Kaihtimelta

Varaa maksuton esittelykänti oheisella lomakkeella

Tulemme sovittuna aikana esittelykäynnille. Suunnittelemme juuri sinun kotiisi sopivan rullaverhoratkaisun ja asiantuntijamme ottaa tarkat mitat.

Hyväksy saamasi tarjous rullaverhoista. Me hoidamme loput.

Pimennysrullaverhot kannattaa ostaa meiltä, koska tarjoamme vaihtoehtoja laajasti, mittaamme tarkasti ja asennamme osaavasti. 

Sinun osuutesi on mieluisten pimennysrullaverhojen valinta ja lopputuloksen ihailu. Pimennysrullaverho on pitkäikäinen ratkaisu, josta onnittelet itseäsi vielä moneen kertaan.

Torju liika valo ja lämpö rullaverhoilla – tilaa maksuton esittelykäynti jo tänään! Pian uudet verhosi ovat jo paikallaan ja voit nukkua hyvin pimennetyssä huoneessa tai katsella lempielokuvasi häiriöttömästi.

VARAA MAKSUTON ESITTELYKÄYNTI

Esittelykäynnillä pääset keskustelemaan yhdessä asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivista ratkaisuista ja saat samalla tarjouksen sekä tuotteista että asennuksesta.

Palveluumme kuuluu aina mittaus. Näin et ole itse vastuussa mitoista.

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaamaan tuotteita.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '