fbpx

SOLAR parveke- ja terassikaihtimet

Vekkikaihdin, jolla säädät valon määrää sekä näkyvyyttä haluamallasi tavalla

Näkösuoja parvekkeelle ja terassille tuo viihtyisyyttä tilaan. Kaihtimilla voit säätää valon määrää sekä näkyvyyttä ulkoa sisälle. Vekkikaihtimet antavat suojaa myös auringon paahteelta ja tekevät myös siten tilasta viihtyisämmän. Lasitettu parveke tai terassi tuo parhaimmillaan lisähuoneen kotiisi ja usein tämä tila onkin kesähuoneen ominaisuudessa. Vekkikaihdin sopii erinomaisesti myös lasikaiteisiin.

SOLAR parvekekaihtimien vekkikankaan toisella puolella on pinnoite, joka heijastaa parvekkeelle tulevaa auringon lämpösäteilyä tehokkaasti pois suojaten kotiasi liialta kuumuudelta. Huoneiston ja parvekkeen välisiä sälekaihtimia ei myöskään enää tarvitse pitää kiinni, jolloin kotisi tuntuu avarammalta. Sisustus kuin sisustus voidaan täydentää vekkikaihtimilla, sillä valikoimasta löytyy tummia ja vaaleita sävyjä.

SOLAR parveke ja terassikaihtimissa on kaksisuuntainen käyttömekanismi, jonka ansiosta kaihdinta voi säätää sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Säätömekanismi on myös portaaton eli voit jättää kaihtimen juuri sille korkeudelle kuin haluat. Kaihdinta voi säätää ala- ja yläjohteessa olevasta kahvasta tai korkeissa tiloissa irrotettavalla säätösauvalla.