fbpx

SOLAR vekkikaihtimet terassille ja parvekkeelle

SOLAR vekkikaihtimet tuovat parvekkeelle ja terassille näkösuojaa sekä tekevät tilasta viihtyisän.

Vekkikaihtimet antavat suojaa myös auringon paahteelta ja tekevät myös siten tilasta viihtyisämmän. Lasitettu parveke tai terassi tuo parhaimmillaan lisähuoneen kotiisi ja usein tämä tila onkin kesähuoneen ominaisuudessa. Vekkikaihdin sopii erinomaisesti myös lasikaiteisiin.

Parvekkeelle ja terassille sopivien vekkikaihdinten ominaisuuksia

SOLAR vekkikaihtimet tekevät parvekkeesta ja terassista viihtyisän

SOLAR parvekekaihtimien vekkikankaan toisella puolella on pinnoite, joka heijastaa parvekkeelle tulevaa auringon lämpösäteilyä tehokkaasti pois suojaten kotiasi liialta kuumuudelta. Huoneiston ja parvekkeen välisiä sälekaihtimia ei myöskään enää tarvitse pitää kiinni, jolloin kotisi tuntuu avarammalta. Sisustus kuin sisustus voidaan täydentää vekkikaihtimilla, sillä valikoimasta löytyy tummia ja vaaleita sävyjä.

SOLAR parveke ja terassikaihtimissa on kaksisuuntainen käyttömekanismi, jonka ansiosta kaihdinta voi säätää sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Säätömekanismi on myös portaaton eli voit jättää kaihtimen juuri sille korkeudelle kuin haluat. Kaihdinta voi säätää ala- ja yläjohteessa olevasta kahvasta tai korkeissa tiloissa irrotettavalla säätösauvalla.

Varaa maksuton kotikäynti

Kotikäynnillä pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa, millaiset parveke- tai terassikaihtimet toimisivat sinun kodissasi parhaiten. Käyntimme ei velvoita sinua tilaukseen.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '