fbpx

Visor Queen parveke- ja terassikaihtimet

Kaihdin joka säätyy kahteen suuntaan

Queen –parvekekaihtimilla teet lasitetusta parvekkeestasi entistä viihtyisämmän. Kaihtimilla voit säätää valon määrää sekä näkyvyyttä ulkoa sisälle.

Queen –parvekekaihtimien kankaan taustapuolen ohut helmiäis- tai metallikalvo heijastaa parvekkeelle tulevan auringonsäteilyn tehokkaasti pois ja suojaa kotiasi liialta kuumuudelta. Huoneiston ja parvekkeen välisiä sälekaihtimia ei enää tarvitse pitää kiinni, jolloin kotisi tuntuu avarammalta.

Queen –kaihtimet voidaan asentaa myös parvekkeen lasikaiteisiin. Kaidekaihtimilla näkymää voi säätää joustavasti alhaalta ylöspäin tai ylhäältä alaspäin.

Kaidekaihtimet toimivat kätevinä näkösuojina. Niiden portaaton säädettävyys mahdollistaa juuri tilanteeseen sopivan näkösuojan mutta saat parvekkeellesi luonnonvaloa ikkunan yläosasta.

Visor Queen –kaihtimissa on pitkän tuotekehityksen tuloksena syntynyt kaksisuuntainen käyttömekanismi, jonka ansiosta kaihdinta voi säätää sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Säätömekanismi on myös portaaton eli voit jättää kaihtimen juuri sille korkeudelle kuin haluat. Kaihdinta voi säätää suoraa siinä olevasta kahvasta tai korkeissa tiloissa tarkoitukseen suunnitellulla teleskooppisauvalla.

 

Visor Queen parveke- ja terassikaihtimet