fbpx

Vekkikaihtimet ja markiisi Tinzen eli Tiia-Maria Sokan kotiin

Tinzenä tunnettu Tiia-Maria Sokka kaipasi apua löytääkseen kotiinsa kauniit pimennysverhot ja toimivan markiisin parvekkeelle antamaan suojaa auringolta.

Yhdessä asiantuntijamme kanssa Tiia-Maria pääsi tutustumaan erilaisiin vaihtoehtoihin ja keskustelemaan, millaiset ratkaisut sopisivat parhaiten juuri tähän kohteeseen.

”Onhan tämä aivan toista, kuin mennä liikkeeseen ja yrittää selittää oman kodin tilannetta. Aivan paras juttu, että asiantuntija tulee paikan päälle katsomaan, mikä toimisi parhaiten”, kertoo Tiia-Maria.

Pimennysverhoissa Tiia päätyi vekkikaihtimiin, joihin valittiin tehokkaasti pimentävä kangas. Pimennysverhot on moottoroitu, joten niitä voidaan säätää myös kauko-ohjauksella.

Alakertaan puolestaan valikoitui kangas, joka päästää kauniisti valon siivilöitymään lävitseen, mutta tarjoaa samalla näkösuojaa. Kaihtimia voi nostaa ja laskea sekä ylä- että alareunasta.

Mittatilauksena valmistetut kaihtimet sopivat paikalleen täydellisesti eivätkä vie huomiota muulta sisustukselta.

Parvekkeelle valikoitui tummakankainen ja moderni markiisi, joka toimii sähköisesti kauko-ohjauksella. Parvekemarkiisi antaa suojaa auringolta ja on tyylikäs lisä kaupunkikotiin.

Suunnittelukäynnillä asiantuntijamme otti kaikki tarvittavat mitat, jonka jälkeen kaihtimet ja markiisi valmistettiin mittatilaustyönä. Lopuksi asentajamme asetti kaiken paikalleen.

Kiinnostuitko vekkikaihtimista tai markiiseista? Pyydä sinäkin meidät maksuttomalle suunnittelukäynnille.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '