fbpx

Valmistus

Tehtaamme sijaitsee Luopioisissa n. 60km Tampereelta. Valmistamme tehtaalla laadukkaat Aquila-sälekaihtimet sekä ainoana Suomessa Duette® energiakaihtimet.

Toimimme luotettuna jälleenmyyjänä mm. terassi- ja parvekekaihtimille sekä markiiseille. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyvät myös verhotangot sekä –kiskot.

Sammonkatu 15:ssä toimivassa liikkeessämme pääset tutustumaan valikoimaan.

Suunnittelu

Suunnittelijamme auttavat mielellään kaikenlaisten tilojen aurinkosuojaukseen ja pimennykseen liittyvissä asioissa. Voit tilata ilmaisen kotiesittelyn jossa valitaan teille sopivin vaihtoehto.

Projektimyynti

Teemme aktiivista yhteistyötä rakennusliikkeiden, arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. Saumaton palveluketjumme toimii moitteettomasti, koska toimimme itse valmistajina sekä vastaamme kunnossapidosta ja jälkimarkkinoinnista.

tornihotelli_03Asennuspalvelut

Omilla asentajillamme on se mitä työmarkkinoilla usein peräänkuulutetaan: nuorehko ikä ja pitkä kokemus samassa paketissa. Luja ammattitaito on karttunut heille varsin erityyppisten asennuskohteiden myötä. Onpa kysymys vaativan kohteen kaihdinasennuksista – kuten isot projektikohteet tai nykyaikaisen omakotitalon päällekkäiset, laajat ikkunapinnat – tai jännitetyistä Duette®-sisustuskaihtimista, tai vaikka omakotitalon liukuovikaapistokokonaisuudesta, asentajamme ovat tottuneet hoitamaan kohteet laadukkaasti ja ripeästi.

Palvelut
Palvelut
Palvelut

Tornihotelli Moro Sky Bar

Tilaa ilmainen esittelykäynti: 050 353 2447 | 0400 872 145