fbpx

Screen-rullaverho mittatilauksena ja paikalleen asennettuna

Screen-rullaverhot ovat kevyen tyylikkäät kaihtimet monenlaisiin tiloihin. Screen-rullaverhot on mainio valinta, kun haluat

– yksityisyyttä

– suojaa auringolta

– säilyttää näkyvyyden ulos

Valmistamme verhot aina mittojen mukaan, jotta ne sopivat täydellisesti kotisi ikkunaan.

Aika tehdä sinunkin kodista viihtyisämpi? Varaa esittelykäynti.

Miksi hankkia screen-rullaverhot meiltä?​

Screen-rullaverhot ovat suosittu ratkaisu oleskelutiloihin. Läpikuultava screen-kangas päästää maiseman sisään, mutta estää suuren osan valonsäteistä. Kotisi sisälämpö säilyy miellyttävänä, kun verho estää huoneilmaa lämpenemästä ja myös valaistus on häikäisemätön.

Screen-kangas tarkoittaa perforoitua, eli rei’itettyä kangasta. Kankaasta näkee läpi valon suuntaan, eli päiväsaikaan sisältä ulospäin on hyvät näkymät, mutta ulkoa ei näe sisälle. On hyvä huomata, että iltaisin, kun ulkona on hämärää ja sisällä valot päällä, näkyvyys screen-kankaan läpi kääntyy toisin päin.

Meiltä saat laadukkaat screen-rullaverhot kaikkiin kodin tarpeisiin, moottorilla tai ilman. Myös parvekkeella ja terassilla screen-rullaverho auttaa säätelemään valon ja lämmön määrää.

Screen-rullaverhohankinta on sinulle todella helppo, kun asioit meidän, Trendi Kaihtimen, kanssa. Esittelemme kangasvaihtoehdot luonasi, mittaamme verhojen leveyden ja korkeuden ja asennamme valmiin verhon paikalleen.

Screen-verhomme ovat merkittävästi markettilaatua paremmat: mekanismit ovat hiljaiset ja kestävät, kangasvalikoima kattava ja varaosia on aina saatavilla. Meiltä hankittujen rullaverhojen käyttö on miellyttävää ja sujuvaa. Rullaverhoilla on 5 vuoden takuu.*

*Takuu kattaa virheet tuotannossa, tuotteissa tai asennuksessa. Takuu ei kata virheellisestä käytöstä, normaalista kulumisesta tai huollon laiminlyömisestä johtuvia rikkoutumisia tai ulkonäkömuutoksia. Sähköosilla (moottorit, kaukosäätimet, anturit, yms.) takuuaika kaksi (2) vuotta

03lTpqMM

Miksi valita screen-rullaverhot?​

creen-rullaverhot lisäävät asumismukavuutta. Ne päästävät upeat maisemat sisään, mutta estävät kuumuutta. Kun ylimääräinen lämpö jää verhojen ansiosta ulos, säästät kodin jäähdytyskustannuksissa.

Screen-verhot myös estävät häikäisyä, jonka vuoksi ne ovat mainio valinta tiloihin, joissa työskennellään näyttöpäätteellä, esim. etätyöhuoneeseen. Screen-rullaverhot myös estävät UV-säteilyä.

Screen-rullaverhot ovat huomaamattomat, kunnes niitä tarvitaan. Ne ovat osa kodin modernia yleisilmettä. Moottoroiduilla screen-rullaverhoilla tuot pienen ripauksen luksusta kotiisi.

Screen-kangas tarjoaa sinulle yksityisyyttä ilman että menetät näköalat ympärilläsi. Esimerkiksi lasitetulle terassille ne sopivat yksityisyyden suojaksi mainiosti.

Mihin screen-rullaverhot sopivat?​

Screen-rullaverhot sopivat tiloihin, joissa on suuria ikkunapintoja, mutta ei varsinaista pimennystarvetta. Kodin oleskelutilat on usein sijoitettu eteläpuolelle ja niissä on myös suuret ikkunat. Usemmiten asennammekin screen-rullaverhoja oleskelutiloihin ja myös oleskeluterassille.

Screen-rullaverhot voidaan asentaa sekä sisälle että ulos. Screen-kangas valmistetaan materiaaleista, jotka kestävät hyvin säävaihtelua. Kankaita on eri värejä ja verhon sisä- ja ulkopinta voi olla eri materiaalia sekä sisustuksellisista että teknisistä syistä. Autamme valitsemaan juuri sinun tarpeeseesi sopivan kankaan.

Screen-kankaasta voidaan valmistaa myös lamelliverhot tai paneeliverhot.

DSC02552

Screen-rullaverhovaihtoehdot

Screen-rullaverhot parvekkeelle tai terassille

Screen-rullaverhot sopivat todella loistavasti parvekkeelle tai terassille. Kun screen-kangas nappaa valonsäteet jo ulkona, lämmöntorjunta onnistuu erityisen tehokkaasti.

Ulkona screen-rullaverho toimii myös tuulensuojana. Lasitusta ja verhoja säätelemällä saat miellyttävän lämmön ja valaistuksen ulkona oleskeluun.

Kun screen-rullaverhossa on moottori ja kaukosäädin, verho voi hyvin olla asennettuna ulkopuolelle ja sinä käyttelet sitä sisältä kaukosäätimellä.

Screen-rullaverho moottorilla ja kaukosäädöllä

Kun ikkunapintoja on paljon ja verhojakin useita, on todella kätevää, että niitä voi nostaa ja laskea kaukosäätimellä. Helppokäyttöinen kaukosäädin tuo mukavan ripauksen luksusta screen-rullaverhojen käyttelyyn.

 

Yhdellä kaukosäätimellä voit säätää useampia screen-rullaverhoja yhdessä tai erikseen. Verhoa liikuttava Somfy-moottori on hyvin hiljainen ja miellyttävä käyttää.

 

Voit liittää screen-rullaverhomme myös älykotijärjestelmiin TaHoma-ohjausyksikön avulla. Se on yhteensopiva Amazon Alexan, Google Assistantin ja Apple HomeKitin kanssa.

Asiakkaidemme kokemuksia screen-rullaverhoista​

“Rakensimme viime vuonna omakotitalon Vantaalle ja isot ikkunamme kaipasivat jonkunlaista verhoratkaisua. Meillä ei ole naapureita, mutta halusimme kuitenkin sekä näkö- että auringonsuojaa ikkunoihin. Emme missään tapauksessa halunneet piilottaa upeaa maisemaa raskaiden verhojen taakse. Niinpä päädyimme 5 % screenkankaalla oleviin moottoroituihin rullaverhoihin.”
- Sanni

Näin ostat screen-rullaverhot Trendi Kaihtimelta

Varaa maksuton esittelykänti oheisella lomakkeella

Tulemme sovittuna aikana esittelykäynnille. Suunnittelemme juuri sinun kotiisi sopivan rullaverhoratkaisun ja asiantuntijamme ottaa tarkat mitat.

Hyväksy saamasi tarjous rullaverhoista. Me hoidamme loput.

Screen-rullavverhot kannattaa ostaa meiltä Trendi Kaihtimelta, koska tarjoamme vaihtoehtoja laajasti, mittaamme tarkasti ja asennamme osaavasti. 

Sinun osuutesi on mieluisan verhoratkaisun valinta ja lopputuloksen ihailu. Perheesi kiittelee vielä vuosia toimivista screen-rullaverhoista, joihin saatte tarvittaessa varaosat aina kätevästi meiltä.

Lopeta siis auringonpaahteen kanssa tuskailu ja tilaa maksuton esittelykäynti jo tänään! 

Pian uudet verhosi ovat jo paikallaan ja saat katsoa lempisarjaasi sopivassa hämärässä tai seurustella, niin että näet juttukumppanisi siristelemättä.

VARAA MAKSUTON ESITTELYKÄYNTI

Esittelykäynnillä pääset keskustelemaan yhdessä asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivista ratkaisuista ja saat samalla tarjouksen sekä tuotteista että asennuksesta.

Palveluumme kuuluu aina mittaus. Näin et ole itse vastuussa mitoista.

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaamaan tuotteita.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle

  captcha

  '