fbpx

Akustiikka ja energiansäästö

Duette-verhot parantavat merkittävästi ja mitattavasti huoneen äänitasoa. Duette voidaan asentaa kaikkiin tiloihin, joissa ääni on tärkeää. Ainutlaatuinen kaksinkertainen kangas vaimentaa ympäristön ääntä niin kotona, toimistossa, sairaalassa kuin ruokailutiloissa. Duette-verho on hyvä ratkaisu kaikujen ja hälyäänten vaimentamiseksi. Muista ääntä vaimentavista tekniikoista poiketen Duette on lisäksi erittäin kaunis lisäys sisustukseen.

Duette on myös erinomainen valinta sen ainutlaatuisen eristävän kyvyn ansiosta. Se estää kylmän ja lämpimän ilman virtauksen ikkunoista. Duette on maailman johtava myös tässä toiminnossa – Duette® vähentää ikkunan lämmönjohtokykyä jopa 50 %.

Lapsiturvallisuus

Lapsiturvallisuus on meille tärkeää! Olemme kehittäneet monenlaisia aurinkosuojia, jotka vähentävät tapaturmariskiä – naruttomasta aurinkosuojasta moottoroituun aurinkosuojaan. Kehitämme myös jatkossa uusia tuotteita, joiden suunnittelussa panostetaan turvallisuuteen. Duette valmistetaan huomioiden Euroopan lapsiturvallisuuslainsäädäntö (standardi EN 13120).

Käyttömekanismien ylivoimaa

SmartCord®

Uusinta uutta Duette®-kaihtimien käyttömekanismeissa! SmartCordilla lasket kaihtimen pehmeästi yhdellä narunvedolla. Vakiomittainen nostinnaru takaa lapsi- ja lemmikkiturvallisen käytön – ei enää lattiallan lojuvia ja vaarallisia narumyttyjä. Tyylikkään SmartCord®-mekanismilla varustetun Duette®-kaihtimen käyttö on todella vaivatonta!

PowerRise®

Moottoroitu Duette PowerRise® on paitsi äärimmäisen mukava käyttää, myös exclusiivinen sisustusratkaisu.

Voit valita moottorin voimanlähteeksi perinteisen verkkovirran tai erittäin helposti asennettavan paristokäyttöisen moottorimallin. Paristoilla toimivan PowerRisen asennus on helppo toteuttaa ilman vaativia sähkökaapelointeja.

PowerRise®-pakettiin kuuluva Platiniumkaukosäädin on hyvin käyttäjäystävällinen ja varmatoiminen. Platinium-kaukosäädin toimii infrapuna- ja radiotaajuuksilla. Kaukosäätimellä voit ohjata yhtä verhoa kerrallaan tai jopa useita verhoryhmiä. Radiotaajuudet mahdollistavat verhojen ohjaamisen, vaikka olisit eri huoneessa.

Platinum-kaukosäätimen vaihtoehtona on tarjolla myös kiinteäasenteinen seinäkytkin.

LiteRise®

Hyvännäköinen ja äärimmäisen helppokäyttöinen mekanismi turvallisuutta unohtamatta.

Naruton LiteRise®-järjestelmä tekee Duette®-kaihtimen nostamisesta ja laskemisesta todella helppoa. Vedät vain verhoa ylös- tai alaspäin, ja kaihdin jää juuri siihen, mihin sen asetat. LiteRise on myös erittäin lapsiturvallinen mekanismi, koska käyttö tapahtuu täysin ilman narumekanismeja. Verhon leveys on maksimissaan 240 cm.

EasyRise®

EasyRise-mekanismilla nostat ja lasket Duettekaihtimen kevyesti yhdellä LoopCord-narulla.

EasyRise sopii mainiosti suurien, yli 300 cm korkeiden verhojen käyttömekanismiksi. EasyRiseverhon käyttö on kaikille helppoa.

StrainRise (25 mm)

StrainRise-malli jännitetään reunoilla kulkevien ohuiden lankojen varaan. Ylä- ja alakoteloiden sisälle rakennetut jousimekanismit nsaavat aikaan voimakkaan jännityksen, joka mahdollistaa verhon laskemisen ja nostamisen ilman vetonaruja. StrainRise-malli voidaan laskea myös yläreunastaan, kun halutaan lisävaloa tilaan säilyttäen kuitenkin näkösuoja. Strain Rise valmistetaan aina 25 mm kankaaseen.

Koot ja värit

Vekkikoot (25, 32, 64 mm)

25 mm vekkikoko on mainio valinta ikkunoiden väliin integroituna ratkaisuna, samoin jännitettynä pienistä keskisuuriin ikkunoihin saakka.

Wide Range -koot

32 mm vekkikoko on parhaimmillaan suurissa ikkunoissa.

Suurin 64 mm vekkikokomme on edukseen isoissa panoraamatyyppisissä ikkunoissa.

Suurinkin verhokangas mahtuu pieneen pakkaan. Esimerkiksi suurikokoisen 300 cm korkean verhon pakkakoko on alle 10 cm.

Värit ja kuosit

Koteloiden ja mekanismien värit ovat vapaasti valittavissa, musta, valkoinen, hopea, tumma harmaa, vaalea beige.

Unix: Unix Duotone on kaksivärinen kaihdin, jota on saatavana useissa eri väreissä, samoin kuin pimentävää Fixe Blackout -kaihdintakin. Jos valitset kotiisi erivärisiä Duette®-kaihtimia, julkisivusi säilyy silti kauniin yhtenäisenä, koska
kaksiväristen kaihdinten ulkopuoli on aina väriltään valkoinen. Saatavana myös palosuojattuna kankaana (FR).

Elan: Kaksi- ja yksivärisien Duette® Elanien kaunis materiaali näyttää ja tuntuu kangasmaisen pehmeältä. Kevyesti kiiltävä pinta tuo värit tarkasti esiin. Jos valitset kotiisi erivärisiä Duette®- kaihtimia, julkisivusi säilyy silti kauniin yhtenäisenä, koska kaksiväristen kaihdinten ulkopuoli on aina väriltään valkoinen.

Blackout: Fixe Blackout on pimentävä kaihdinmalli. Suosituinta Duette-materiaalia on saatavana useissa eri väreissä. Hopeoitu sisäpinta ja kaksinkertaisen kankaan välissä kulkevat käyttönarut varmistavat, että kaihdin pimentää huoneen täysin. Saatavana myös palosuojattuna kankaana (FR).

Batiste: Kaksi- ja yksivärisissä Batiste Duotone/ Fulltone -kaihtimissa on sama hieno tekstiilin tuntu kuin kaksivärisissä Elan Duotone -kaihdinkuoseissa. Kevyen ja valoa hyvin läpäisevän Batiste-kaihtimen eristysteho on kuitenkin sama kuin muissakin Duette®-kaihtimissa. Jos valitset kotiisi erivärisiä Duette®-kaihtimia, julkisivusi säilyy silti kauniin yhtenäisenä, koska kaksiväristen kaihdinten ulkopuoli on aina väriltään valkoinen.

Palosuojakäsitelty (FR) Duette®-kaihdin on paloturvallinen ja soveltuu siksi asennettavaksi myös julkisiin tiloihin ja toimistoihin.

Lisätietoja Duetesta
Lisätietoja Duetesta
Lisätietoja Duetesta

Kotelovärit

Lisätietoja Duetesta

Kaukosäädin

energialaskuri

Laskuri laskee kuinka paljon energiaa säästät Duette-kaihtimilla


Laskuriin (englanniksi)